Specialist in producten voor optimaal watermanagement in en rond de tuin.

Bij ons koop je online artikelen op gebied van o.a. beregening, waterafvoer, watertoevoer, infiltratie en drainage. Daarnaast vind je ook artikelen voor tuinonderhoud zoals bijvoorbeeld gereedschap, gronddoek en grasbescherming.

 

Professionele kwaliteit

Alle artikelen zijn van professionele kwaliteit. Wij hebben technische kennis in huis en helpen je graag met goed advies.

Delen van kennis

Wij merken dat er veel vraag is naar informatie over onze producten en hoe de producten verwerkt worden. Wij schrijven wekelijks blogs over veel verschillende onderwerpen. De blogs kan je volgen via social media, zoals Facebook, Twitter en Linkedin.

Geen verzendkosten

Wij leveren onze producten door heel Nederland en België op het door u gewenste adres. Voor levering in Nederland en België worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Er is ook geen minimaal orderbedrag.

Levertijd

Je hebt je bestelling gedaan voor 17.00 uur, dan wordt je bestelling, indien voorradig, de volgende werkdag bij je afgeleverd. Werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag.
De transporteur heeft de opdracht om de bestelling tot de voordeur te bezorgen, maar in overleg en met assistentie zal hij doorgaans bereid zijn de goederen op de juiste plaats te brengen, bijvoorbeeld in de tuin of naar een opslagplaats binnen redelijke loopafstand.
Het kan voorkomen dat uw bestelling toch niet uit voorraad geleverd kan worden. In dat geval ontvangt u daarvan direct na ontvangst van uw bestelling bericht. * voor Waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen gelden andere levertijden.

Je bestelling bij ons wordt met de grootste zorg behandeld en je betaald geen verzendkosten!!

Wij hebbenvoorraadafspraken met haar leveranciers en kan hierdoor vrijwel het gehele assortiment binnen 24 uur leveren op iedere locatie binnen Nederland*.

Het kan voorkomen dat je bestelling toch niet uit voorraad geleverd kan worden. In dat geval ontvang je daarvan direct na ontvangst van jouw bestelling bericht.

Technisch advies

Voor technisch advies of speciale bestellingen kun je bij ons terecht via info@seobureau.be.

Contactgegevens

Tuin & Infra.nl is onderdeel van SEObureau.

Mail ons voor meer info en vragen: info@seobureau.be